Het DYNAMIS-stappenplan voor een oplossing op maat
van jou als ondernemer én van je onderneming

 1. Kennismakingsgesprek

  Tijdens een eerste verkennend gesprek verzamelen we informatie over jou, je team en je onderneming. De beste basis voor uw consultingtraject

 2. Analyse

  Een onderbouwde studie maakt duidelijk wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen en om Zakelijk Succes én Persoonlijk Welzijn te realiseren.

 3. Advies

  Hoe maak je je onderneming excellent en ben je bovendien een zielsgelukkige ondernemer? Je krijgt advies op maat. DYNAMIS werkt voor jou als ondernemer een doelgericht opleidingparcours uit met coaching en training.

 4. Bespreking

  Het trajectvoorstel wordt jou toegelicht en bijgestuurd waar je dat nodig vindt. Samen komen we tot het meest efficiënte plan van aanpak.

 5. Uitgebreide Intake

  Dit geeft mij de mogelijkheid om een programma helemaal op maat van wat jij als ondernemer en je onderneming nodig hebben uit te werken in de vorm van training en coaching

 6. Coaching en training

  Jij en eventueel je team krijgen coaching en training op maat. Een essentiële stap om jouw eindstreep –Zielsgelukkig Leven en een excellent Ondernemen vanuit je Hoogste Potentieel – te bereiken.

 7. Eindevaluatie

  In de laatste fase van het traject wordt duidelijk welke verdere stappen je kan zetten om op korte én lange termijn het Zielsgelukkig en Excellent Ondernemen te bestendigen.

DYNAMIS biedt consulting, training en coaching aan voor ondernemers die het verschil willen maken. Die boven het maaiveld willen uitsteken!

Elk opleidingstraject is aangepast aan jouw persoonlijke situatie en op maat van je onderneming.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Neem contact op voor een gratis verkennend gesprek!