Deze tijd is voor ons allemaal een heel uitdagende tijd! Ja er is angst en die angst mag er zijn. Het is niet niets! Maar shift je focus op wat jij kan doen!

Focus op datgene waar je invloed op hebt.

Maak van zelfzorg èn zorg voor de ander een extra prioriteit! Kies voor Liefde voor jezelf en voor je dierbaren. Kies voor Liefde voor de wereld! Tijdens mijn meditaties gisteren en vanochtend heb ik ervaren dat juist deze tijd ons uitnodigt om in onze Liefde, onze kracht, ons vertrouwen en onze waarheid te gaan staan. En om hiermee dienstbaar te zijn aan anderen. Om zorg te dragen voor onszelf en onze dierbaren. Alsook naar ieder die we ontmoeten en waar we in verbinding mee zijn.

 Stel prioriteiten en verbind je met essentie.

Dit virus laat ons zien dat we allemaal één zijn. Dat we nu worden uitgenodigd om prioriteiten te stellen. Om te ervaren wat nu wezenlijk is voor ieder van ons. Om van ‘meer’ naar ‘essentie’ te gaan. Naar onze essentie.

 Draag nauwgezet zorg voor jezelf én anderen!

Het is nu zo belangrijk om onze eigen gezondheid en die van anderen in onze eigen zuivere handen te nemen. Ieder dient nu strikt al de maatregelen die ons nu gegeven worden met een grote zorgvuldigheid in acht te nemen. Volg deze héél nauwgezet!! Doe het voor jezelf, je geliefden, al de gezondheidswerkers die dag in dag uit in de frontlinie staan! Voor al de mensen die niet kunnen thuisblijven omdat ze dienstbaar zijn aan anderen. Doe het voor de wereld! Doe het uit Liefde!! Ik voel een heel diep respect, een onnoemelijke dankbaarheid en een intens mededogen voor al die mensen die door hun dienstbaarheid aan anderen hun eigen leven op het spel zetten.

 Versterk je immuunsysteem.

Door de juiste voeding. Je innerlijke rust en je vertrouwen te bewaren. Angst en stress verzwakken je immuunsysteem. -☹ En ook hierin wil ik bijdragen. Ik wil jullie alles doorgeven wat ik zelf kan, ken en weet. Want ik wens het hoogste goed voor jullie en jullie dierbaren! En dit is ook wat ik elke dag opnieuw vraag.

Wees dankbaar en tel al je zegeningen.

Wees je bewust van wat er allemaal ook wel is. Geniet van je geliefden. Speel met je kinderen! Waardeer oprecht al je vrienden! Je kan nog elke dag kiezen voor gezonde voeding en veel meer. Waardeer je thuis, je tijd, al de mogelijkheden die er nu zijn! De mogelijkheden aan contacten en aan werken die het internet ons biedt. Dank je medewerkers, je werkgever, je klanten. Dank de zovele mooie mensen die nu paraat staan om ons daadwerkelijk helpen in onze gezondheid! Dankbaarheid brengt je als vanzelf in een hogere trilling. Wat op zijn beurt je immuunsysteem een boost geeft!

 Heb vertrouwen en vraag het Hoogste goed voor jezelf en anderen.

Graag wil ik jullie het vertrouwen geven dat we in deze tijd ook geholpen worden . We hoeven het niet alleen te doen, te kunnen, te weten. We worden in deze tijd ook uitgenodigd om in verbinding te gaan met het “Allerhoogste”. Het Goddelijke, de Spirit, het Universele, de Bron, ….. hoe jij het ook maar noemen wilt. Ik ben er van overtuigd: er is veel meer dan wat we met onze ogen en oren kunnen vaststellen. En dit zeg ik omdat ik dit reeds meerdere malen heb mogen ervaren in mijn leven. Er wordt ook in deze tijd voor ons gezorgd! Als we ook die verbinding durven, kunnen maken. En durven, willen vragen aan de onzichtbare wereld, aan de begeleiding die je nu reeds bijstaat, want ja die is er reeds, die is er altijd! Dus vraag maar!

 Graag wil ook ik mijn steentje bijdragen.

Heel graag deel ik met je waarvan ik meen dat het van betekenis kan zijn voor jou en je dierbaren, in deze uitdagende tijd. En dit met al mijn Liefde! Indien je dit wenst, blijf me zeker volgen. Ik wens jou, je geliefden, al onze dierbare gezondheidswerkers en al de mensen die dienstbaar zijn aan anderen, de wereld, het aller- allerbeste, het Allerhoogste!!! Van ganser harte, Rita

Maak kennis met Rita Akkermans